Make your own free website on Tripod.com

Great Wall Restaurant Marele Zid

Home | Our Restaurant | Our Cuisine | Menu Selection | Our Location | Contact

Our Cuisine

Chinese cuisine is one of the oldest and most sophisticated in the world. The chief characteristic of Chinese cooking is the use of fresh meats (chicken,fish,pork,beef) and vegetables, cooked just before being served and seasoned with exotic Asian spices. The Great Wall Restaurant in Timisoara takes pride in closely observing these great gastronomic traditions.
chef1.jpg
Chef Wang introducing his restaurant's delicacies

Bucataria Chinezeasca

Bucataria chinezeasca este una dintre cele mai vechi, mai sofisticate si mai renumite. Caracteristica principala a gastronomiei chineze consta in gatirea meniurilor pornind de la ingrediente proaspete (carne de porc, pui, vita si peste) si o varietate de legume, care sunt pregatite cu numai un sfert de ora inainte de a fi servite. In plus, savoarea meniurilor chinezesti provine din folosirea condimentelor exotice. Restaurantul Marele Zid respecta cu strictete aceste traditii culinare.
 
 
 
Domnul Wang, care este Maestru al Artei Culinare chineze, prezinta in fotografia de mai sus cateva din preparatele pentru banchete si petreceri care pot fi comandate la Marele Zid: Orez prajit cu legume, Buchet calamari, Peste Veverita si Salata de fructe. 

Restaurant Marele Zid

Str. Vasile Alecsandri    Timisoara  ~  Romania

Tel: +40-256-432188